Žymos

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Draudimas internetu

Jei internetu drausitės civilinės atsakomybės draudimu – bus pigiau.

Draudimas internetu – pigiausias

Ar žinote kas tai yra draudimas ar draudimas internetu? Kokios pigiausios draudimo paslaugos ir kaip ar kur jas įsigyti?

Šiuo metu, greičiausiai, daugelis jau žino draudimo paskirtį, bet tiems, kurie apie jį girdi pirmą kartą ar gyvenime dar nebuvo susidūrę, pabandysime paaiškinti smulkiau. O kur pigiausios draudimo paslaugos, paklausime ir Jūsų pačių, kad pasidalintumėte patirtimi.

Draudimas – tai, šiuo metu išpopuliarėjusi, kai kur, net privaloma, paslaugų sritis, kuri padeda apsaugoti, išvengti nuostolių, kurie atsiranda dėl mūsų visų gyvenimo įpročių. Vieni vairuoja automobilį, kiti mėgsta sveiką gyvenseną, todėl dažniau stengiasi važinėtis dviračiais, dar kiti, mėgsta slidinėti kalnuose ar čia Lietuvoje. Todėl Lietuvoje, kaip ir visame pasaulyje, susiformavo poreikis atlyginti arba gauti kompensaciją už patirtą žalą vienoje ar kitoje gyvenimiškoje situacijoje. Daugelis žmonių, kurie vairuoja automobilį jau žino, kad važinėti neapsidraudus privalomuoju automobilio draudimu ne tik pavojinga, bet tokie veiksmai užtraukia ir administracinę atsakomybe. Todėl, visi sąžiningi piliečiai savo automobilius draudžia, kas paprastu civilinės atsakomybės draudimu, o jei automobilis yra naujas, tai jis draudžiamas ir kasko draudimu, o kas draudžia internetu. Automobilio draudimas internetu yra labai patogi paslauga internetinėje erdvė. Kas ateityje, jei įvyktų draudiminis įvykis, pavyktų išvengti didelių nuostolių. Todėl automobilio draudimas internetu nereikalauja didelių pastangų ir kelionės pas draudimo brokerius.

Esant tokiam dideliam draudimo poreikiui atsiranda ir klausimų, kurie užduodami vos ne kasdien. Vienas iš pagrindinių ar populiariausių klausimų galėtų būti, kur ir kaip būtų galima apsidrausti pigiau? Ar sutiksite su tokiu teiginiu? Pasiginčyti būtų galima, bet statistikos departamento skaičiai tai patvirtina, kad dauguma Lietuvos žmonių, kurie draudžia savo automobilius, sveikatą, turtą ar keliones, ieško būtent pigaus draudimo, o paskutiniu metu ir draudimo internetu. Faktai patvirtina, kad draudimo kainos norintiems apsidrausti svyruoja nuo keliasdešimt iki kelių šimtų ar net tūkstančių litų. Todėl, suprantama, kad pataupyti užsisakant draudimo paslaugas, nori beveik kiekvienas. Pigus draudimas – populiariausia paslauga tarp norinčių apsidrausti.

Jei dažnai naudojatės kelionių agentūrų paslaugomis, tai turėjote susidurti ir su pigios poilsines keliones draudimu. Kelionės draudimas yra vienas iš svarbių draudimo rūšių, kuri apdraudžia nuo papildomų išlaidų žalos patyrimo metu kelionėje. Taip pat, apdrausti gali būti ir avia bilietai, kad jie ir Jūsų skrydis nebus atšauktas. O jei bus atšauktas, gausite draudiminę išmoką, kuriai pasirašėte sutarties metu.

Taigi, ar yra pigus būdas apsidrausti ir pigiau pasinaudoti norima draudimo paslauga? Šioje vietoje, daugelio žmonių nuomonės skiriasi. Vieni tvirtina, kad pigus draudimas internetu – pigiausias, kiti džiaugiasi, kad draudimo konsultantai jiems pataria ir rekomenduoja pigiausius produktus. O kaip manote Jūs, koks draudimas ir kur – pigiausias?